BEO SHOPPING CENTER OSVOJIO PRESTIŽNU ECSP NAGRADU

19. May 2023
Photo: MPC Properties

BEO Shopping Center osvojio je prestižnu nagradu Evropskog saveta za šoping mesta (ECSP) 2023 u kategoriji „Novi razvoj“.

BEO Shopping Center nudi širok komercijalni miks sa više od 130 globalnih i regionalnih brendova, među njima i prvi Peek & Cloppenburg u Srbiji. Spoljna arhitektura, svetao i gostoljubiv dizajn enterijera, obilje prirodnog svetla, bogata ponuda tržnog centra i otvoreni prostori doprinose odličnom iskustvu posetilaca. Segemnt zabave i slobodnog vremena, sa jedinstvenim restoranom sa terasama na krovu, 13 restorana i multipleksom sa osam ekrana, veoma je impresivan. Popunjenost je skoro 100 %, a prošle godine centar je posetilo 5,5 miliona ljudi.

Foto: MPC Properties

„Od kada je BEO Shopping Center otvoren 2020. godine, posvećeni smo implementaciji inovativnih i održivih dizajnerskih koncepta, unapređenju iskustva kupovine u Beogradu, ali i izgradnji snažne zajednice, podržavajući različitost i inkluziju kroz brojne marketinške aktivnosti, društvene inicijative, CRS projekte, i pružanje raznih beneficija koje svima donose prosperitet i uspeh. Ova nagrada je dokaz naše stručnosti, inovativnog pristupa, jasne vizije, kao i snažnog priznanja za MPC Properties van regiona jugoistočne Evorpe“, rekla je Jovana Cvetković, direktorka za razvoj, tehničke operacije i inovacije u MPC Properties.

BEO Shopping Center je zajednička investicija MPC Properties i Atterbury Europe, sa fokusom na ulaganja u tržne centre i razvoj maloprodajnih kapaciteta u Evropi.

MPC Properties je jedna od najiskusnijih platformi za razvoj nekretnina u jugoistočnoj Evropi, koja je sprovela preko 30 maloprodajnih i kancelarijskih projekata od osnivanja kompanije 2002. godine. Kompanija razvija i upravlja različitim tipovima nekretnina, uključujući tržne centre, maloprodajne parkove, ulične maloprodajne prodavnice, poslovne zgrade na najboljim lokacijama i projekti mešovite namene.

Izvor: MPC Properties

2024. © Sva prava zadržana. RealEstate-Magazine.rs. Developed by Creative Web
Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.