58. MEĐUNARODNI SAJAM NAMEŠTAJA OD 8. DO 13. NOVEMBRA U BEOGRADU

04. Nov 2022
Photo: sajamnamestaja.rs (Nunc nameštaj)

58. Međunarodni sajam nameštaja, opreme i unutrašnje dekoracije i 58. Međunarodni sajam mašina i alata iz oblasti drvne industrije biće održani od 8. do 13. novembra, posle dve godine pauze, najavio je Beogradski sajam.

FOTO: FAGUS NAMEŠTAJ

Međunarodni sajam nameštaja zauzeće svoju poziciju najvažnijeg poslovnog događaja drvne industrije i biće ponovo mesto susreta proizvođača nameštaja i distributera, dizajnera, inženjera, arhitekata i uvek zainteresovanih posetilaca, kupaca i šire javnosti, navodi se u saopštenju.

Na ovogodišnjem sajmu učestvuje više od 180 izlagača iz 20 zemalja.

FOTO: CAPPELLINI PLETENA STOLICA

Na Sajmu će se ove godine predstaviti novi internacionalni i regionalni izlagači profilisani u artisanskoj izradi sa velikom posvećenošću detaljima i kvalitetu, kao što su italijanski Cappellini, hrvatski Nunc, severnomakedonski Fagus i mnogi drugi.

FOTO: PROSTORIA SOFA

Posetioci će ponovo moći da vide kompaniju Prostoria iz Hrvatske, koja je poznata u regionu kada je reč o kvalitetu i okrenutosti inovacijama, zatim bosanski Artisan, Gazzda i Woak pored domaćeg Gira.

FOTO: NUNC STOLICA

„Ove kompanije svojim povratkom potvrđuju kvalitet manifestacije i činjenicu da Sajam predstavlja regionalni centar u oblasti proizvodnje nameštaja“, navodi se u zvaničnom saopštenju.

FOTO: FAUGUS STOLICA

Prvi put na Sajmu nameštaja nastupiće Bullet furniture, brend koji će prikazati ručno izrađene komade nameštaja jedinstvenog dizajna.

FOTO: NUNC NAMEŠTAJ

Za što efikasniju promociju kompanija i efektnije poslovne aranžmane tokom sajma, svim učesnicima dostupan je B2B poslovni portal namenjen registraciji i međusobnom umrežavanju kako izlagača, tako i poslovnih posetilaca i kupaca na https://furniturefair.talkb2b.net/.

 

Izvor: sajamnamestaja.rs

Foto: sajamnamestaja.rs

2024. © Sva prava zadržana. RealEstate-Magazine.rs. Developed by Creative Web
Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.