46. MEĐUNARODNI SAJAM GRAĐEVINARSTVA – BUDUĆNOST U IZGRADNJI

11. Apr 2022
Photo: sajam.rs

Vodeći sajamski događaj u građevinskoj industriji u regionu jugoistočne Evrope – 46. Međunarodni sajam građevinarstva SEEBBE, biće održan od 27. do 30. aprila 2022. godine, u halama i na otvorenom prostoru Beogradskog sajma.

Specijalizovana međunarodna manifestacija obuhvatiće sve segmente građevinske industrije – od istraživanja i projektovanja, preko izgradnje i održavanja objekata u visokogradnji, niskogradnji i hidrogradnji. Sajam će posetiocima ponuditi najsavremenije materijale, građevinske mašine, uređaje i alate koji se koriste u građevinarstvu, i predstaviti nove tehnologije i materijale za izolaciju od vlage i buke. Takođe, u ponudi će se naći i liftovi, a kao finalna delatnost, uključen je dizajn i opremanje enterijera, piše sajamgradjevine.rs.

Organizovani nastup izlagača iz inostranstva, još jedan je od vidova uspostavljanja kontakata i poslovne saradnje. Na ovogodišnjem sajmu biće predstavljene nacionalne izložbe Češke Republike, Turske, Holandije, Indije i Austrije. Pojedinačno će se nastupiti veći broj izlagača iz Poljske, a organizovano će izlagati kompanije preko Privrednih komora Republike Srpske i Tuzle.

Okrenut, pre svega, stručnoj publici i predstavnicima građevinskih kompanija i preduzeća koja gravitiraju ka toj privrednoj grani, manifestacija je indikator budućih kretanja u delatnostima građevinarstva.

Perspektivnost srpskog građevinarstva i najavljeni građevinski projekti od međunarodnog značaja, kao i projekti koji su trenutno u realizaciji, jasno ukazuju sadašnjim i budućim poslovnim partnerima da će predstojeći Sajam građevinarstva biti važan događaj i najbolji pokazatelj aktuelnog privrednog trenutka i dometa svojih učesnika.

Na 46. Međunarodnom sajmu građevinarstva i šira publika može na jednom mestu dobiti sve informacije o izgradnji porodičnog ili poslovnog objekta. Izlagači predstavljaju ekskluzivne proizvode različitih namena, a u modernom ambijentu nude se raznovrsna prilagođena rešenja stanovanja i izgradnje, kao i sveobuhvatne informacije o najnovijim dostignućima, trendovima, uslugama i proizvodima iz širokog spektra. Sajam je upotpunjen zanimljivim programom prezentacija.

Izlagači iz oblasti eksploatacije i obrade kamena predstaviće se na 12. Međunarodnom sajmu STONE-EXPO.

Generalni sponzor manifestacije je kompanija Wienerberger Srbija.

Kao jedan od poslovnih zaštitnih znakova Beograda i Srbije, aprilski događaj će za učesnike i posetioce biti idealan ambijent, a nezamenljiva sajamska atmosfera i veliki broj učesnika iz branše biće nova mogućnost za postizanje različitih vidova saradnje i razvijanje biznisa.

 

Izvor: sajamgradjevine.rs

2022. © Sva prava zadržana. RealEstate-Magazine.rs. Developed by Creative Web
Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.