Besplatni program obuke iz cirkularne ekonomije u građevinarstvu

Mladi inženjeri i studenti master studija arhitekture, građevine, mašinstva, elektrotehnike, urbaniste, pejzažne arhitekte, inženjere organizacionih nauka, ali i menadžere gradnje i upravljanja objektima, mogu da se do 30. septembra prijave na besplatni edukativni i praktični program implementacije cirkularne ekonomije u građevinarstvu.

Program realizuju Privredna komora Srbije, Cirekon i Savet zelene gradnje a prva, onlajn, radionica biće održana 8. oktobra.

Ovaj format praktične edukacije učesnicima će omogućiti:

  • da prošire znanja iz oblasti implementacije cirkularnih modela gradnje i projektovanja, kroz praktičan rad
  • da podeljeni u timove, osmisle i u praksi primene principe cirkularne gradnje na zadatom objektu, na parceli koja se nalazi u Beogradu
  • da se konsultuju i rade sa domaćim i internacionalnim stručnjacima iz ove oblasti

Pored sticanja znanja, program uključuje i nagradni deo, pošto pobednički tim osvaja nagradu od 1.200 evra. Proces praktične edukacije biće realizovan do 15. decembra, a rezultiraće odabirom najboljeg projektnog rešenja.

Pobednički tim će osim pomenute novčane nagrade dobiti i mogućnost da učestvuje u studiji izvodljivosti i postane deo procesa planiranja i uspostavljanja centara koji će delovati kao otvoreni inovacijski prostori koji neguju i grade kapacitete za implementaciju modela cirkularne ekonomije.

Prijave za ovaj program traju do 30. septembra i neophodno je popuniti registracioni formular koji možete pronaći na sledećem linku http://bit.ly/Prijava-Edukacija