Enterijer priča: Da li ste spremni za put u tropske krajeve?

Za sve one koji ove godine neće stići do neke tople, peščane i morske destinacije, postoji rešenje. Unesite tropsku atmosferu u svoj dom!

Možda nemaju pesak i more, ali je KARE Design tim pripremio veoma šik komade nameštaja i dekor, kao i savete koji će vam približiti Karibe.

RAZNOBOJNA DIVLJINA

Ne stižete do Arube i plaže sa flamingosima? Nije problem. KARE veseli flamingosi u jarkim bojama, papagaji na postoljima i zlatne kornjače u prirodnim veličinama omogućiće vam da, bar na kratko, odete na neko magično, tropsko mesto.

POVEŽITE SA:

Najbolji način da naglasite egzotični stil, je uz pomoć prirodnih materijala i boja. KARE nudi širok dijapazon veštačkih biljaka koje sa sobom nose šarm prirode, a spas su za sve one prostore u kojima prirodne ne mogu da dostignu zavidnu veličinu (ili za one koji baš i nemaju vremena da se brinu o pravim biljkama).

Lagani ratan na stolicama i raznobojna keramika u trenutku će vas prebciti na peščanu plažu, a komoda od prirodnog drveta uneće miris i osećaj prirode u vaš dom.

PRIRODNA LEPOTA

Život u tropima ne može se zamisliti bez drveta, mnoštva zelenila i egzotičnog voća. Zato je ova lampa napravljena od grana koje je izbacilo more idealan detalj, savršena za vaš tropski raj. Ukombinujte je sa praktičnim tabureima sa motivima džungle i na sve to dodajte ananas vazu – i imaćete parče karipske oaze u Vašem domu!

POVEŽITE SA:

Predlažemo Vam da upotpunite “karipski stil” savršenim partnerima iz KARE asortimana: zidni ukras Kolibri postavite iznad elegantnog bara, inspirisanog kolonijanim stilom  ,  udobno smešteni u laganu, koralno crvenu Acapulco stolicu, ispijajte ukusnu Pina Coladu iz šarmantnih koktel caša.

LIČNI VODOPAD

Predlažemo i neku od tapeta iz edicije Wall & Deco – fantastični svet maštovitih zidova. Tapete se mogu koristiti i za kupatila, čak i za tuš kabine! Instalirajte ružu tuša sa adekvatnim slapom na zid tuš kabine, stavite neku od inspirativnih tapeta iz Wall&Deco ponude i uživajte u sopstvenom vodopadu!

Od sada Wall & Deco prestižni brend tapeta možete kupiti u KARE salonima, kao novom zvaničnom prodajnom mestu.

A sigurni smo da nećete moći da odolite ni ostatku KARE ponude – zato posetite posetite www.kare.rs za dnevnu dozu inspiracije!