Otvorena prva KARE Pop-Up radnja u BEO Shopping Centru

U novootvorenom BEO Shopping Centru u Beogradu, na uglu ulica Vojislava Ilića i Mis Irbijeve, brend KARE Design otvorio je svoju prvu pop-up radnju.

Ukoliko želite da kupite originalan poklon, dobar dekor za vaš dom ili neki komad nameštaja, KARE Pop-Up vas čeka u prizemlju novog tržnog centra, a tokom ovog vikenda, 27. i 28. juna, u ovoj radnji očekuje vas i 20% popusta.

KARE Design posluje u Srbiji preko deceniju kao franšiza nemačkog brenda, i naše tržište snabdeva nesvakidašnjim komadima nameštaja. Veliki izbor nameštaja za opremanje stambenog i poslovnog prostora praćen je pristupačnim cenama i veoma zanimljivim dzajnom.

Vodeći se time da bi svako trebalo da uživa u svom prostoru, KARE tim će svojim klijentima obezbediti unikatnu dekoraciju i atraktivna enterijerska rešenja, a pored opremanja nude i uslugu projektovanja enterijera.

KARE je nedavno udružio snage i sa kompanijom za promet nepokretnosti West Properties, čijim klijentima pri kupovini ili iznajmljivanju nekretnina je obezbedio posebne pogodnosti.

Ukoliko želite da budete jedinstveni, KARE će svojom nekonvencionalnom ponudom obojiti vaš prostor i učiniti ga prijatnim.