Kako da spavaću sobu pretvorite u oazu za kvalitetan san

Za odmor, uživanje, predah, igranje, sanjarenje, beg od užurbane svakodnevnice i oaza za kvalitetan san. Sve to je jedna spavaća soba. Zato smatramo da je potrebno da joj se posveti malo pažnje, da prostor prilagodite sebi i svojim potrebama.

KARE Design deli sa vama zanimljiva rešenja dekoracije i uređenja, a pre svega veoma interesantne modele kreveta. Pogledajte njihov novi katalog spavaćih soba za svačiji ukus!   

Zlatni retro

Majstorski obrađeno tamno drvo kombinujte sa zlatnim, mesinganim ili bakarnim detaljima I unesite toplinu u svoju spavaću sobu.

Egzotika u urbanom ruhu

Okružite se inspirativnim nameštajem, komadima koji vas podsećaju na odmor, avanturu i neke daleke predele za koja vas vežu divna sećanja.

Barokni šik

KARE krevet Desire lako se uklapa u svaki ambijent. Da li ćete ga utopiti u okruženje od ogledala, okružiti romantičnim komodama ili uklopiti sa zlatnim detaljima, samo je vaš izbor. Mekoća pliša i lepota izrade osvaja na prvi dodir (… i pogled).

Vanvremenska lepota

Elegantna silueta i neutralni tonovi, svaku prostoriju pretvoriće u zen prostor. KARE East Side krevet je savršen za opuštajuću atmosferu. Dodajte mesingane akcente i stočiće sa mermernim pločama i zaokružite sofisticiranu postavku.

Paperjasta oaza

Za sve one koji vole da im soba bude utočište od užurbane svakodnevnice i sve one kojima je prioritet  ušuškavanje u mekanim jastucima.

Izvor: REAL ESTATE, FOTO: KARE Design