Ponovo otvoren Šoping centar Kragujevac Plaza

Šoping centar Kragujevac Plaza ponovo je otvoren za posetioce od petka, 8.maja, u periodu 10-22h, u skladu sa odlukom Vlade Srbije o relaksiranju mera za suzbijanje korona virusa.

Vrata će otvoriti radnje i lokali koji nisu mogli da posluju tokom proteklih nedelja zbog propisa državnih organa i lokalne samouprave o radu tržnih centara tokom vanrednog stanja.

Posetioci ponovo mogu da koriste usluge lokala za prodaju hrane, restorana i kafića, uz poštovanje fizičke razdvojenosti. Ljubitelji filmske umetnosti će morati još malo da sačekaju, jer bioskop CINEPLEXX Kragujevac Plaza još neko vreme neće imati projekcije zbog zabrane okupljanja.

Zdravlje i bezbednost posetilaca, zaposlenih i zakupaca su najvažniji, te su sprovedene sve potrebne mere prevencije kako bi se svi posetioci osećali sigurno prilikom posete i kupovine. Centar je sve vreme održavan u skladu sa svim propisima, a obavljene su temeljne pripreme za otvaranje.

Sve higijenske i sigurnosne mere ostaju na najvišem nivou kako bi se doprinelo sprečavanju širenja korona virusa – centar se neprekidno osvežava čistim vazduhom, a posetioci i dalje mogu koristiti dispenzere sa sredstvima za čišćenje ruku. Takođe, pojačana je učestalost upotrebe sredstava za dezinfekciju na površinama sa najvećim protokom posetilaca kao što su: toaleti, pokretne stepenice, liftovi, kao i područje restorana i kafića.

Svi zaposleni u Šoping centru Kragujevac Plaza pridržavaju se propisanih mera, poštuju pravila socijalne distance, nose rukavice i maske.

„Pozivamo naše posetioce da se pridržavaju propisa i preporuka – distanca, zabrana okupljanja više ljudi na malom prostoru i nošenje zaštitne opreme – kako bi zajedno sačuvali zdravlje, a kupovinu obavili bezbedno i efikasno na obostrano zadovoljstvo. Takođe, apelujemo na posetioce da poštuju bezbednosne mere u radnjama i sačekaju svoj red za kupovinu. Pravila ponašanja tokom boravka u Šoping centru Kragujevac Plaza možete naći na našem sajtu, kao i na različitim pozicijama unutar centra“, navode iz ovog šoping centra.

„Nastavljamo da pažljivo pratimo situaciju i pravovremeno ćemo obaveštavati javnost o svim novostima i usklađivati se sa eventualnim promenama u radu.“