Glasajte za najlepšu fasadu Evrope!

Fasada je lice kuće i predstavlja stil onih koji u njoj žive. Još 2012. kompanija Baumit predstavila je “Life” najveću evropsku paletu boja za fasade, a mašta, umeće i boje doveli su do ideje o podizanju svesti o arhitekturi i dobrom dizajnu fasade. Tako je natao Baumit Life Challenge – takmičenje na kojem se svake druge godine dodeljuju nagrade za najbolje Baumit fasade u Evropi.

Cilj takmičenja Baumit Life Challenge je da promoviše maštu i sposobnosti onih koji ove objekte osmšljavaju i sprovode zamišljeno u delo, pokazujući na ovaj način da postoji puno dragocenog i kreativnog potencijala u fasadnom malteru i kombinaciji različitih materijala, struktura i boja.

Sve projekte ocenuje stručni žiri koji će izabrati kandidate za finalni događaj u Valenciji, 14. maja 2020. godine. Pored ocene stručnog žirija, otvoreno je i javno online glasanje kroz koje šira publika može odabrati svog favorita i time objektu dodeliti nagradu publike (“Public Voting Winner”).

Takmiči se 25 zemalja u 6 kategorija, a kompanija Baumit Srbija prijavila je sedam projekata u četiri kategorije. Jedan od projekata iz Srbije u ovom trenutku zauzima 1. mesto prema glasovima publike – pogledajte sve projekte Baumit Srbija i glasajte za svoje favorite!

Kategorija: Termalna obnova

M3 Project, Beograd - trenutno vodeći projekat u svojoj kategoriji prema glasovima publike. GLASAJTE na linku http://bit.ly/Baumit-M3

 

Kategorija: Stambena zgrada

Centar 5, Šabac - Glasajte na ovom linku http://bit.ly/Baumit-Centar5  

V1, Niš GLASAJTE na sledećem linku http://bit.ly/Baumit-V1 

Jova, Beograd - GLASAJTE na linku http://bit.ly/Baumit-Jova 

Kategorija: Stambena kuća

Danube Residence, Novi Sad  - GLASAJTE na linku http://bit.ly/Baumit-DanibeResidence

 
K House Senjak, Beograd  - za ovaj projekat GLASAJTE na sledećem linku http://bit.ly/Baumit-KHouse

Kategorija: Istorijska obnova

Urgentni centar, Beograd - za ovaj projekat GLASAJTE na sledećem linku http://bit.ly/Baumit-Urgentni-centar

Foto: Baumit Srbija