Pretvorite poslovnu odluku u uspešne rezultate uz pomoć CompanyWall business-a

Predstavite se poslovnom tržištu na najbolji mogući način. Ako niste sigurni koji je najefikasniji način da to uradite, proverite kako uz pomoć kompanije kao što je Company Wall business to rade desetine hiljada privrednih subjekata u Srbiji. Želite da donesete ispravnu poslovnu odluku i u dilemi ste kako da napravite pravi izbor?

Vodite firmu  i cilj vam je da ostavarite uspešnu saradnju sa ostalim poslovnim subjektima na tržištu, a zatim dobijete zahtev za partnerstvo od velikog broja preduzeća.

Da biste doneli ispravnu odluku, kojoj firmi ćete pokloniti poverenje potrebno je da imate uvid u njihovo poslovanje, poziciju koju imaju na tržištu kao i finansijku situaciju.

Na taj način možete videti koje preduzeće je dobar poslovni partner i na koji način će vam pomoći da proširite svoje poslovanje i ostvarite dobre poslovne rezultate.

Za poslovne subjekte koji posluju na tržištu važno je da postoji relevantna baza podataka, koja im omogućava da donesu ispravne odluke i uz pomoć koje stiču precizniji uvid o stanju na tražištu.

Pametni poslovni podaci su budućnost poslovanja, ako ih dobro iskoristite uspećete da svoju firmu kotirate među najuspešnije i time ćete povećati broj klijenata.

Ove informacije su sadržane u bazi poslovnih podataka Srbije i veoma su značajne jer pomažu poslovnim subjektima da svoje poslovanje razviju, unaprede i donesu ispravne poslovne odluke. Jednom rečju, poslovni podaci utiču na sve poslovne subjekte koji žele da svojoj firmi obezbede uspeh.

Ove informacije podrazumevaju finansijske podatke i informacije o potrebama tržišta sa ciljem da se svim poslovnim subjektima olakša poslovanje.

CompanyWall business pametni podaci predstavljaju sažetak tržišta u virtuelnoj verziji i utiču na ostvarivanje boljih poslovnih rezultata za desetine hiljada srpskih kompanija.

Cilj CompanyWall business-a je da pomogne poslovnim subjektima kako bi unapredili svoje poslovanje pronalaženjem i povezivanjem sa novim klijentima, proverom njihovih potreba i likvidnosti i poboljšanjem efikasnosti rada kroz analizu finansijskih podataka i brojnih ekonomskih faktora.

Bonitentna ocena kao merilo kvaliteta poslovanja

Bonitetnte ocene predstavljaju merilo i verodostojnu proveru celokupnog poslovanja priverdnih subjekata. Zahvaljujući bonitetnim ocenama, poslovni subjekti na brži i jednostavniji način prave izbor poslovnog partnera, donose poslovne odluke, vrše analizu konkurencije i određuju procenu rizika.

Dakle, zahvaljujući bonitetnim ocenama dobijate uvid u poslovanje potencijalnih partnera i konkurencije na tržištu i olakšavaju vam donošenje poslovnih odluka.

Prema navedenim parametrima CompanyWall business razvrstava privredne subjekte u bonitetne razrede:

  • Bonitetni razred AAA: dokaz izvrsnog poslovanja firme,
  • Bonitetni razred AA+ : referiše na kompaniju koja posluje pouzdano i stabilno,
  • Bonitetni razred A+ - firma nema znaka da će rizično poslovati u budućnosti,
  • Bonitetni razred BBB: firma posluje zadovoljavajuće,
  • Bonitetni razred CCC: firma posluje rizično i da su male šanse da će u budućnosti opstati.

Donesite ispravne poslovne odluke uvidom u bonitetntne izveštaje

Ukoliko želite da saznate zahteve tržišta i način na koji konkurencija ili potencijalni partneri vaše firme posluju potrebno je da  imate uvid u bonitentni izveštaj.

Bonitetnti izveštaj je precizan i pouzdan skup poslovnih informacija, neophodnih za donošenje poslovnih odluka na savremenom tržištu. Ovi finansijski izveštaji su namenjeni svim poslovnim subjektima koji žele brz i jednostavan uvid u najvažnije poslovne podatke o poslovanju preduzeća.

Na sajtu CompanyWall business nalaze se bonitentni izveštaji o poslovanju firme u PDF formatu i možete ga proslediti svojim poslovnim partnerima i saradnicima putem e-mail-a, kako bi stekli kompletniji uvid u vaše poslovanje. 

Sertifikat bonitentne izvrsnosti u poslovanju

Firme koje  uspešno posluju žele da imaju sertifikat kojim će dokazati  svojoj konkurenciji i potencijalnim poslovnim partnerima da je njihov rad pouzdan i usklađen zahtevima tržišta.

CompanyWall business je za sve firme koje uspešno posluju vrši sertifikaciju koja je potvrda uspešnog i sigurnog poslovanja.

Sertifikat bonitetne izvrsnosti je službeno priznanje postojanog i sigurnog rada firme. Sertifikat sadrži preciznu ocenu poslovanja firmi i finansijski izveštaj na osnovu kojih one mogu da posuju stabilnije, ostvaruju uspeh i prepoznaju se međusobno na nacionalnom i internacionalnom nivou.

Sertifikat je dokaz bonitentne izvrsnosti u poslovanju i pokazatelj da je firma ostvarila sve uslove kako bi nesmetano poslovala na tržištu.

Želite da unapredite svoje poslovanje na tržištu i imate uvid u precizne poslovne podatke?

Probajte besplatan DEMO PRISTUP portalu CompanyWall business-u Vašem najpouzadnijem poslovnom asistentu.

Registrujte se uz PROMO KOD:

REALESTATE2019

Isprobajte Company Wall usluge potpuno besplatno danas, poslujte uspešnije već sutra!

 

Telefoni: 064/6426-484, 011/4049-212

E-mail: info@companywall.rs

PIB: 105340904

Matični broj: 20346400

TR: 355-000320029998526