Godina velikih planova

 Kao što se obično sumiraju utisci krajem godine, tako i decembarsko izdanje REAL ESTATE magazina sumira godinu dana poslovanja nemačkog trgovinskog lanca u Srbiji kroz razgovor sa rukovodiocima sektora ekspanzije ovog brenda, poslovne odluke dokazanih profesionalaca da pređu u preduzetničke vode, poruke sa trećeg po redu okruglog stola koji je naša medijska kuća organizovala, a koji j po prvi put imao i regionalni aspekt, kao i presek stanja u regionu kada se radi o izdavanju građevinskih dozvola.

Možemo se pohvaliti ostvarenim partnerstvom sa Property Forumom zahvaljujući kojem donosimo izveštaj sa treće po redu konferencije koje su organizovali u Beogradu, ali i da najavimo predstojeći CEE Property Forum koji će se održati u Beču 22 – 23. septembra 2020. godine, kao i novosti koje ćemo vam predstaviti sa ove konferencije. Takođe, REAL ESTATE magazin postao je i jedini medijski partner iz našeg regiona HOTCO konferencije posvećene hotelijerstvu u organizaciji kompanije Horwath HTL.

Uveliko radimo na pripremama za predstojeći najveći sajam nekretnina MIPIM, koji se održava od 10-13. marta 2020. okupljajući najveće svetske igrače sektora nekretnina u Kanu. Za ovu priliku pripremamo posebno izdanje „Serbia – Europe’s Hot Spot“ koje će predstaviti investicione potencijale Srbije međunarodnom tržištu. Stoga u prvom izdanju naredne godine, martovskom, očekujte opsežan izveštaj sa najvažnijeg događaja u svetu nekretnina.

Imajući u vidu brojne pohvale nakon svakog održanog okruglog stola, posebnu pažnju posvetićemo tome da unapredimo dosadašnji format događaja i razmenu iskustava i ideja svih učesnika sektora nekretnina.

I dalje ćemo nastaviti da slušamo vaše predloge o temama koje biste želeli da istražimo, a poziv da se aktivno uključite u REAL ESTATE magazin i portal i da nam šaljete  informacije o novostima i aktuelnostima u vašoj firmi i poslovanju i dalje je otvoren – pišite nam na redakcija@realestate-magazin.rs

Želimo i Vama da narednu godinu ispunite ostvarenim planovima!

Hvala na poverenju!

Redakcija Real Estate magazina