Nova Iskra Workspace powered by Rent24 otvorila svoj novi prostor u Beogradu


Nova Iskra Workspace powered by Rent24 je zvanično otvorila svoj najnoviji prostor na gornjem Dorćolu, u ulici Cara Uroša 18. U moderno opremljeni prostor površine 1.200 m2 useljava se zajednica od oko 130 članova, među kojima su frilenseri, ali i veće kompanije iz različitih domena IT i kreativnih industrija.

Najnoviji prostor pruža se na nekoliko nivoa i čine ga multifunkcionalni interaktivni prostor za konferencije, projekcije i meetup događaje, sale za sastanke, “open space” radni prostor, privatne kancelarije, zona za zabavu i opuštanje, krovna terasa, restoran i bar, kao i centralni (ulazni) prostor u kome se nalazi urbani vrt.


Lokacija na Dorćolu izdvaja se i novitetima u vidu restorana i bara i time postaje prvi coworking prostor u Beogradu koji poseduje ovakve sadržaje i pogodnosti za korisnike.

Posebna prednost nove lokacije je sasvim novi koncept prostora za događaje, koji je u potpunosti izdvojen od ostatka radnog prostora i osmišljen da pruži jedinstveno iskustvo za do 80 gostiju i bioskopskom postavkom. Ceo prostor je opremljen najsavremenijom  tehničkom opremom i slobodan je za iznajmljivanje za najrazličitije vrste događaja.

Nova Iskra Workspace, powered by Rent24 je vodeći coworking brend u Srbiji, koji je od septembra prošle godine deo internacionalne kompanije Rent24, globalnog coworking i coliving lidera, koji u svom portofilju trenutno ima oko 45 lokacija koje se prostiru na tri kontinenta.

Marko Radenković, osnivač i generalni menadžer Nove Iskre, kaže da je otvaranjem nove lokacije na Dorćolu sigurno podignuta lestvica kada su u pitanju sadržaji koje pruža jedna coworking lokacija. Marko dodaje da je Nova Iskra Workspace dugo bila u potrazi za partnerom koji će moći da razume i podrži ideju rasta i sada, zajedničkim snagama sa kompanijom Rent24, radi na otvaranju novih lokacija, a lokacija na Dorćolu predstavlja prvi zajednički poduhvat.

Robert Bukvić, osnivač kompanije Rent24, smatra da Beograd nema bez razloga epitet “Silicijumske Srbije” i da Rent24 ima zadovoljstvo da dodatno osnaži tu percepciju novim coworking prostorom. Robert je takođe izrazio i lično zadovoljstvo zbog otvaranja nove lokacije na Dorćolu, dodajući da se Balkan jako razvio poslednjih godina i da je kompanija Rent24 ponosna što je deo tog procesa.

Koktelu povodom otvaranja i promocije novog prostora prisustvovao je veliki broj zvanica i medija, koji su uveličali čitav događaj.

Pročitajte i : Zašto su coworking prostori koncept budućnosti?