Svečano otvaranje gradilišta KLP logističkog centra

Početkom godine započeta je izgradnju KLP, modernog višenamenskog skladišta veličine 50.000 m2. U četvrtak 16. maja svečano će biti otvoreno gradilište objekta KLP I i položen kamelj temeljac za KLP II, drugi objekat u okviru projekta.

 

Ceremonija otvaranja gradilišta-objekta KLP I, koji je u procesu izgradnje predstavlja prezentaciju projekta najmodernijeg logističkog centra u Srbiji koji se gradi prema najvišim standardima kvaliteta i njegova namena će biti u sopstvene svrhe i svrhu rentiranja prostora budućim zakupcima kojima su potrebne usluge logistike.

Objekat će biti deljiv na 9 modula, samim tim i veći broj zakupaca uz prateći kancelarijski sadržaj.

Uz uslove lokacije i kvaliteta gradnje, KLP kompleks spada u objekte KLASE “A” za savremene industrijske objekte.

KLP I, površine 9.500 m2 biće igrađen u julu 2019-e godine.

Takođe, na ceremoniji u četvrtak 16.05.2019. biće položen i kamen temeljac za drugi objekat kompleksa-KLP II, iste namene koji se nalazi neposredno pored objekta KLP I, a do kraja 2019. godine u planu je početak izgradnje i trećeg objekta- KLP III čija će namena biti multifunkcionalne hladnjače i ADR.

KLP se nalazi na atraktivnoj poziciji neposredno uz auto-put E-70 kod naplatne rampe Šimanovci, na zapadnom ulazu u Beograd.

Karakteristika arhitektonskog dizajna ovog objekta je dinamična i jednostavna forma koja naglašava i simbolizuje brzinu modernog života i brz način funkcionisanja logističkog centra.