Italijanski osećaj za lepo - Scavolini kuhinje od sada i u Beogradu

Vodeći italijanski brend kuhinja Scavolini konačno nas je obradovao otvaranjem svog najvećeg prodajnog objekta u regionu. Ekskluzivni salon Scavolini Store Beograd nalazi se u poslovnom kompleksu Airport City, na Novom Beogradu.

Scavolini Store Beograd čini tim stručnjaka i vodećih brendova specijalizovanih za opremanje kuhinja, koji donosi potpuno svež koncept na našem tržištu – slika idealnog prostora klijenta se pažljivo prevodi u jasan plan koji rezultira stvaranjem unikatanih i funkcionalnih prostora.

„Scavolini nosi slogan: Italijanski osećaj za lepo. I to nije samo fraza na papiru. Tu se krije filozofija ovog renomiranog italijanskog proizvođača koja govori o tome da je lepa kuhinja ona koja je savršeno funkcionalna – njena jedinstvenost leži u tome što je oblikovana po meri čoveka“, objašnjava Milan Jeremić, izvršni menadžer Scavolini Store Beograd.

Osnovni zadatak kuhinje je da smisleno prati prostor i podsvesno kretanje čoveka. Funkcionalnost nesporno ima prednost nad idealom lepote, a njihov kompromis pravi idealnu kuhinju. U tome se krije glavna prednost velikih proizvođača kuhinja, kao što je Scavolini. U svaku kuhinju je uloženo neuporedivo puno više znanja, testiranja i iskustva. U razvoj samo jedne kuhinje ulaže se više godina. Zbog toga Scavolini postavlja trendove, a njegov kvalitet se najviše vidi kada počnemo da koristimo kuhinju.

Scavolini Store Beograd neguje poseban pristup klijentima. Tokom godina rada naučili su da postavljanje realnih okvira i rokova za svaki korak u procesu, kao i striktna kontrola, predstavljaju ključ u procesu opremanja prostora. 

„Potrebno je uzeti dovoljno vremena da se formiraju jasne želje. Tu je naš dizajner kao ključna osoba koja pomaže u preoblikovanju želje u idejni koncept. Da bi se dostigao željeni rezultat, dizajner je odgovoran da poveže sve stručnjake u smislenu celinu“, objašnjava naš sagovornik.

Da bi inspiracija u kuhinji bila potpuna, potrebno je dobro odabrati i kućne aparate. „Naša vodilja kod projektovanja kuhinje je da ne dozvoljavamo da bilo šta ometala kuhinjske ideje naših klijenata. Ponosan sam na to što smo u okviru Scavolini Store Beograd povezali odlične specijaliste: Scavolini - vodeći brend kuhinja, sa vrhunskom kontrolom proizvoda i procesa, najbolje proizvođače bele tehnike - Gaggenau i Bosch, Kenwood kada su mali kućni aparati u pitanju, odlične Blanco sudopere i slavine sa jedne strane, te iskusnu ekipu montažera sa druge strane“, ističe Jeremić. „Na taj način naši dizajneri enterijera nemaju puno prepreka da projekat dovedu do uspešnog kraja za svog klijenta. Kad kažem uspešnog, mislim u dogovorenom roku, za dogovorenu cenu i dogovoreni kvalitet.“

Posetite Scavolini Store Beograd

Airport City, Omladinskih brigada 88, zgrada Camellia
+381 11 42 40 980, +381 64 800 5 008

info@scavolinistore.rs

www.scavolinistore.rs

Facebook @scavolinibeograd  Instagram @scavolinibeograd