Osetite svet istinskih džentlmena

Gagliardi je kolekciju jesen/zima 2018. skrojio na potpuno autentičan način – jedinstveni stil istorijskih mesta i predivnih ulica omiljenog grada za sve ljubitelje mode – grada Milana. Od čuvenih galerija do glamuroznih trgova, elegancija odiše iz svakog ugla ovog briljantnog grada, a njegova moda nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

To je savršeno mesto da se na putu do posla uživa u brzom espresu, popodnevnom obilasku grada, i završi večernjim uživanjem uz glamur opere. Neverovatan spoj mode i savremenosti prepliću se i obasjavaju novu Gagliardi kolekciju – za sve predivne stvari koje će svaki gospodin poželeti da nosi ove sezone.

Nije iznenađujuće što se ova kolekcija upravo pronašla na predivnim ulicama ovog grada koji pravi besprekornu mešavinu onog najboljeg iz života – život na italijanski način. „Prestige City“ kolekcija se lako transformiše od poslovne u opuštenu – bez mnogo muke. Da bi to postigao, Gagliardi je kreirao odela koristeći zadivljujuće italijanske luksuzne tkanine. Ove sezone, Gagliardi je takođe predstavio novo „Mix and match“ Di Fabio Prestige odelo sa završnicom koja se ne gužva, što osigurava da uvek budete spremni za jet set sa stilom.

Od visokokvalitetnih tkanina do komada mekih na dodir, Gagliardi „Weekend“ kolekcija je kreirana da bi se u njoj uživalo. Akcenat je na upečatljivim sakoima – dostupnim u bojama kao što je navy large check vuna i kašmir, i šumsko zeleni flanel, sve upareno sa prijatnom kašmir trikotažom, mekim pantalonama i stilskim aksesoarima. Osetite svet istinskog italijanskog šarma baš u Beogradu – Ušće Rajićeva Shopping Centar.