Grey kao deo tradicije

Jedan od najintrigantnijih hotela na Kopaoniku je definitivno Grey. Bilo da dolazite u paru ili sa porodicom, Grey je pripremio za svakog po nešto. Smešten je u podnožju Karaman staze, u samom epicentru svih dešavanja i na samo korak od glavnih skijaških punktova. Sa četiri zvezdice koje poseduje, svojim gostima pruža personalizovanu uslugu, pa tako stičete utisak usluge od pet i više zvezdica, čime se ovaj hotel izdvaja iz konkurencije.

U ponudi su: 3 Deluxe sobe, 6 Deluxe apartmana, 6 Deluxe Premium apartmana i 2 Deluxe Executive apartmana; iz tog razloga je broj posetilaca u Grey-u ograničen, pa se svake sezone traži mesto više. Gostima hotela je obezbeđen parking u garaži, zatvoren bazen, wellness sadržaj, teretana, kao i skijašnica sa preko 300 kompleta ski opreme. Tu je i a la carte restoran „Gourment“ sa pogledom koji vam svakodnevno pruža najlepši zalazak sunca.

Većina sadržaja je namenjena samo gostima hotela, kako bi na raspolaganju imali apsolutni komfor i privatnost. Ukoliko sebe smatrate hedonistom, filantropom i ljubiteljem zimskih sportova, Grey je pravo mesto za vas jer pruža sve na jednom mestu. Dozvolite sebi da vam Grey postane deo tradicije kao mnogim gostima do sada.

Dobrodošli u Grey.