Dekadentni Tajland

Ukoliko su vam egzotične destinacije više po volji od snegom zavejanih vrhova i skijaške opreme, otkrivamo vam autentični i avangardni koncept ušuškan u prašumi Phuketa. Rajske plaže u senci kokosovih palmi privlače više miliona turista svake godine na najveće tajlandsko ostrvo. Kada doživite Tajland, njegove čari, slobodan duh i tople osmehe lokalnih stanovnika, biće vam jasno i zašto.

Skriveni dragulj Phuketa predstavlja dekadentni Keemala Resort & Spa. Maštovit dizajn 38 vila u jedinstvenom okruženju predstavlja svojevrstan spoj Thai tradicije i filozofije i mešavine fiktivne istorije četiri klana.

Smešten je na dva kilometra od Keemala plaže, jedne od popularnijih na ostrvu, i na oko sat vremena od aerodroma. Daleko od buke i gužve, sa pogledom na Andamansko more, ovo luksuzno odmaralište nudi prostore inspirisane pričama, kulturama, tradicijom i načinom života doseljenika. Postoji četiri tipa vila, a svaka koliba ima sopstveni bazen.

Rung-Nok zajednica inspirisala je dizajn osam Bird’s Nest Pool vila. Ova grupa uživala je u izobilju, pa stoga imaju ekskluzivni dizajn domova. Svaka vila ima gotovo 200 m2 površine, bazen od 30m2 i veliko kupatilo sa očaravajućim pogledom.

Šesnaest prostranih Clay Pool koliba predstavljaju nam stil Pa-Ta-Pea klana, koji je verovao u snažnu povezanost sa zemljom i negovao poljoprivredu.

Sedam maštovitih Tree Pool vila odaju utisak kućica na drveću, kako bi predstavile We-ha klan koji je obožavao svemir. Dvospratne vile idealne su za maksimum četiri gosta.

Preostalih sedam Tent Pool vila inspirisano je nomadskim životom klana Khon-Jorn i svojim izgledom podsećaju na šatore, u kojima dominira enterijer inspirisan neobuzdanim duhom i divljinom.

U skladu sa relaksirajućom atmosferom celokupnog kompleksa, Keemala odmaralište nudi i spa tretmane, wellness aktivnosti i holističke tretmane. Mala Spa ima osam soba za tretmane, pored tajlandskog paviljona za masažu, parne sobe i saune, fitness centra i prostora za jogu i meditaciju.

Kuhinja u ovom odmaralištu predstavlja pravo holističko gastronomsko iskustvo. Na meniju se nalaze zdravi, hranljivi i pre svgea izvrsni obroci, od sastojaka koji su lokalno i organski uzgajani. Kompleks poseduje glavni restoran, bar pored bazena, udobnu ložu i mali vinski podrum.

Ukoliko želite da se odmorite u okruženju kao iz neke druge dimenzije, preporučujemo vam putovanje u periodu od decembra do marta, kada vlažnost vazduha nije mnogo visoka i kada lagani povetarac prosečnu temperaturu do 32°C čini prijatnijom.