Fotelje kojima ljubitelji sporta neće odoleti

Za uspešno svetsko prvenstvo u nekom sportu nisu dovoljni samo igrači na terenu, već magični trenuci koje čini mnoštvo detalja i van terena. Lento, inovativna nemačka kompanija, predstavila je posebnu kolekciju nameštaja inspirisanu legendarnim sportskim susretima, njihovim igračima i loptama.

Modeli u ovoj kolekciji nas podsećaju na velike i male priče iz sportske istorije, a Lillus se upravo oslanja na kulturni resurs sporta. Modeli prikazuju jedinstvenost i nepogrešivost izrade, a nas uzbuđuju tradicijom koju nose u sebi.

Sa klasikom nikada ne možete pogrešiti – to je ideja iza svih modela ove kolekcije koja predstavlja ručno izrađena remek-dela sa svim estetskim detaljima. Fotelje i stolice kombinuju strast za sportom sa prefinjenim stilom klasičnih komada. Svaka od njih verna je reprodukcija lopte za određeni sport kako po proporcijama tako i po materijalima. Svi modeli mogu biti prilagođeni prostoru ili posebnoj atmosferi enterijera, pa tako postoje beskrajne mogućnosti kada se radi o ispunjavanju želja kupaca.

Wembley – Fotelja je kreirana kao tačna kopija lopte legendarnih utakmica iz 50-ih i 60-ih godina prošlog veka. Takođe u sebi nosi i nit posebnog odnosa prema životu i individualnosti iz tog doba.

Hattrick - Oda Svetskom kupu u fudbalu 1970. godine i momentu kada je po prvi put upotrebljena crno-bela lopta sa pentagonalnim panelima.

Eagle - Za mnoge golf nije samo igra, već prava strast,  ova fotelja praktično redefiniše ovu strast. Dostupna je u osnovnoj beloj boji, ali se boja može prilagoditi željama kupca.

Volley – Tenis je poseban kult koji je pronašao put do naših srca i koji je i oblikovao karakter ove fotelje.

NBA – Centar je najistaknutija pozicija na košarkaškom terenu, a sada Lillus fotelja igra glavnu ulogu.

Homerun – 108 je broj crvenih šavova na bejzbol lopti koji povezuju dva komada bele kože u celinu, ali i na Lillus fotelji.

Kolekcija koja je svoj život započela 2006. salonskom stolicom dobila je svoju proširenu porodicu. Pored fotelja, asortiman uključuje i nešto manje stolice. Zahvaljujući svojoj kompaktnoj formi, uz izbor različitih osnova modeli se mogu koristiti i kao barske stolice, fotelje, trpezarijske stolice. Idealne su za barove, restorane, ili u kancelariji, dnevnom boravku pa i dečijoj sobi gde će vam pomoći da kreirate poseban i jedinstven kutak.

Sport piše priče koje su razumljive na svim meridijanima. Radi se o gubitnicima, drami, emocijama. To svako razume i svakoga mogu da dotaknu ove emocije širom sveta i upravo je to ono što predstavlja ovu kolekciju.

FOTO: Lento Lillus