Vreme je za relaksaciju

Uvek je pravi trenutak da osvežite svoja čula, revitalizujete telo i ponovo pronađete unutrašnji mir. Sve to možete učiniti i u samom srcu grada, ali daleko od buke, sa zapanjujućim pogledom na Tašmajdanski park.

U okviru hotela Metropol, krije se Limegrove Fitness&Spa centar koji će svakome ponuditi jedinstveno, personalizovano putovanje, specijalno kreirano prema specifičnim potrebama pojedinca. U pitanju je wellness koncept sa jedinstvenim ponudama, koje obuhvataju prednosti i koristi spa tretmana i rituala, fizičke kondicije, lepote i ishrane. Specijalisti iz svake od ovih oblasti rade zajedno, a pre svega sa vama, kako bi postigli rezultate koje vi želite i koji su vam potrebni.

Nakon individualnog ili kolektivnog treninga, možete se opustiti plivanjem u bazenu dugačkom 25 metara ili u džakuziju. U zasebnom delu Limegrove centra smeštena je i finska sauna, parno kupatilo i ledena soba, savršene za predah. Nakon masaže ili tretmana lica i tela, obavezno svratite do zone za relaksaciju, i prišutite sebi istinski predah, smešteni u udobne ležaljke, uz predivan pogled i šolju čaja.