TIED UP – Ručno rađene mašne za svaku priliku

Da li kravate polako postaju „out”? U jedno smo sigurni – novi šerif je u gradu. Mašne iznova osvajaju ulice i postaju neizostavni detalj svake odevne kombinacije. Možete odabrati savršeno odelo, ali to nije „to” bez pravog asesoara. Iako su

Da li kravate polako postaju „out”? U jedno smo sigurni – novi šerif je u gradu. Mašne iznova osvajaju ulice i postaju neizostavni detalj svake odevne kombinacije. Možete odabrati savršeno odelo, ali to nije „to” bez pravog asesoara. Iako su do sada kupci najčešće bile pripadnice lepšeg pola, moramo priznati da to više nije slučaj. Stil i sofisticiranost muškarca dobijaju novi nivo kada stavi mašnu.

Uklopive u dnevnu varijantu, noćni provod ili formalni poslovni događaj, mašne postaju modni trend i sve veći broj ljudi počinje da ih nosi. Iako je klasična mašna i dalje na vrhu liste želja većine, „Tied Up” mašne nam nude i veliki izbor „duplih mašni”, a osim jednobojnih rade i karirane, cvetne, sa tufnicama i velikim brojem različitih printova.
Ručno izrađene od različitih vrsta materijala, poput kepera, satena, pamuka, somota i mnogih drugih, osvežiće vaš izgled i suprotstaviće se monotoniji odevanja. Različitost dizajna i boja prati svetske modne trendove i transformiše vaš outfit, kao i vaše samopouzdanje.

Kakva god vaša vizija savršene mašne bila, “Tied Up” mašne će više nego zadovoljiti sva vaša očekivanja.

Da li postoji razlog zašto svako od nas ne bi uneo više boja u svoj život?