Duh Mediterana je stigao na beogradske ulice!

Luksuzni modni brend „Gagliardi” kombinuje klasične krojeve i moderne teksture najfinijih materijala. Zbog jedinstvenog dizajna koji odiše luksuzom Mediterana, „Gagliardi“ modeli pronalaze put do džentlmena koji ne prave kompromis između kvaliteta i visokostilizovanog odela. Kreirano samo za muškarce sa avanturističkim duhom,

Luksuzni modni brend „Gagliardi” kombinuje klasične krojeve i moderne teksture najfinijih materijala. Zbog jedinstvenog dizajna koji odiše luksuzom Mediterana, „Gagliardi“ modeli pronalaze put do džentlmena koji ne prave kompromis između kvaliteta i visokostilizovanog odela. Kreirano samo za muškarce sa avanturističkim duhom, koji umeju da prepoznaju kvalitet, zrače hrabrošću i samopouzdanjem ili jednostavno za sve prave džentlmene.

 

Stil džentlmena odražava njegov karakter i promoviše kvalitet i ukus, nasuprot popularnom konzumerizmu. Dobro stilizovani muškarac ne mora da izgleda kao muškarac iz magazina, već da to što nosi, nosi sa elegancijom i da se u tome dobro oseća. Osnova garderobera svakog dobro stilizovanog muškarca su košulje. Klasične košulje koje ćete nositi tokom cele godine, važno je samo da pronađete model i kroj koji vam odgovaraju. Dobro odelo je vanvremenski komad. Elegantnim laganim letnjim krojevima, prikladnim za svaku priliku, “Gagliardi” je pokazao da muškarci mogu da izgledaju prefinjeno i tokom toplih letnjih dana.

 

Luksuzni modni komadi, besprekornog dizajna i vrhunskih materijala učiniće da se izdvojite nepogrešivim stilom. Eksperimentišite trendovima, modelima i bojama, ali ostanite verni svom ukusu.

 

„Gagliardi” je na ulice Beograda doneo duh Mediterana koji se ogleda u atraktivnim komadima muške odeće u kojima možete prepoznati istinske džentlmene. Još tokom 19. veka na beogradskim ulicama se mogao osetiti duh tradicije i istorije zapadnoevropskog modnog sistema.

 

Uzimajući najbolje detalje modnih trendova savremenih evropskih metropola, otvorenog uma, Beograđani su oduvek bili maštoviti i spremni za različite modne stilove. Svedene forme, elegantni krojevi i prikladne boje odevnih komada, koji uz modne detalje odaju utisak vrhunske mode.
Efektne manžetne, ekstravagantne cipele, kravata, leptir mašna ili maramica daće lični pečat vašem stilu – stilu modernog džentlmena. Boje mora i peska i najinovativnije teksture materijala bile su inspiracija dizajnera ove sezone. Slim krojevi i sportski dizajn omogućavaju vam da se poigrate detaljima. Plava boja se lako kombinuje, a ležerni detalji koji dominiraju ove sezone daće vašoj kombinaciji opušteniji izgled. Komade birajte prema svom stilu i senzibilitetu. Time ćete izbeći uniformisanost. Sako i pantalone nisu neraskidiva celina, a elegancija se može postići i bez odela. Crvene pantalone u kombinaciji sa teget blejzerom i belom košuljom uvek su u trendu. Siva boja nikada nije dosadna. Pogotovo u kariranom dezenu koji je vodeći trend ove sezone. Uz karirani sivi sako i pantalone iz iste kolor šeme poigrajte se tonalitetima nežnih boja prilikom izbora košulje.

 

Svi džentlmeni koji žele da i ovog leta zaplove u najlepšu mediteransku pustolovinu novu „Gagliardi” kolekciju mogu pronaći u Čika Ljubinoj 6 u Beogradu.