Modularni nameštaj uklapa sve vaše potrebe bilo kod kuće ili u kancelariji

Kao i sam život, naši životni prostori su u stalnom stanju promene. Trendovi i individualne sklonosti se menjaju. Međutim, naš boravišni i poslovni prostori odražavaju način na koji mislimo i osećamo. Rastuća potražnja i dizajn fleksibilnije i održivih radnih okruženja

Kao i sam život, naši životni prostori su u stalnom stanju promene. Trendovi i individualne sklonosti se menjaju. Međutim, naš boravišni i poslovni prostori odražavaju način na koji mislimo i osećamo. Rastuća potražnja i dizajn fleksibilnije i održivih radnih okruženja poziv je za potpuno novu vrstu sposobnosti kancelarijskog nameštaja, koji je svestran i može se prilagoditi različitim dimenzijama prostora. Na taj način nameštaj postaje naš stalni pratilac.

 

Osnovni princip iza svih proizvoda USM modularnog nameštaja je da forma treba da prati funkcionalnost. USM nameštaj karakteriše bezvremenski dizajn i visoki kvalitet proizvodnje koji omogućava proizvodima prilagođavanje promenjivim potrebama klijenata tokom vremena. Elegantne proporcije i minimalistički dizajn čine svaki komad prilagodljivim za stanove i kancelarije, ali i sposoban da se uklopi u arhitekturu ili dizajn enterijera.

 

Svuda kao kod kuće. Moderan kancelarijski nameštaj zahteva visok stepen prilagodljivosti, prema zaposlenima, prema radnom postoru, konceptu primene, kao i samom procesu rada. Šta može biti bolje od kancelarijske stolice savršene za sve članove tima i uklopive sve tipove okruženja?


U Call centrima, savetovalištima, kancelarijama gde ljudi rade zajedno kao tim, ili salama za sastanke i konferencije, jednostavnost primene i estetika prosto nameću Wilkhahn nameštaj kao omiljen izbor. Kombinacijom inovativnih tehnologija i dizajna visokog kvaliteta, “ON” stolica nastavlja da impresionira ljude različitih konstitucija. Stolica ima dovoljno prostora za različite položaje, a opšti utisak je harmoničan. Karakteristične sving ploče, izrađene od livenog aluminijuma nepogrešivo definišu ovu višestruko nagrađivanu stolicu.

 

OFFIX Contract d.o.o. | office & showroom
Gospodar Jevremova 41, 11000 Belgrade
+381 11 328 66 53, info@offix.rs, www.offix.rs