Sveže i neobične ideje za opremanje prostora

KARE filozofija bazira se na duhovitosti i radoznalosti i predstavlja nesvakidašnje ideje u nekoliko osvežavajućih kolekcija nameštaja, rasvete i detalja, koje se stilski kreću od provokativne mešavine umetnosti i kiča do klasične elegancije. KARE Design je globalni brend sa modernim

KARE filozofija bazira se na duhovitosti i radoznalosti i predstavlja nesvakidašnje ideje u nekoliko osvežavajućih kolekcija nameštaja, rasvete i detalja, koje se stilski kreću od provokativne mešavine umetnosti i kiča do klasične elegancije.


KARE Design je globalni brend sa modernim lifestyle konceptom, slovi za proivođača nameštaja koji je atraktivan, koji uspešno koketira sa stilovima, epohama, dajući im nove forme koje su utemeljene u pop kulturi. Paleta proizvoda sastoji se od nameštaja, rasvete, asesoara kao i poklon-ideja. Ono što možemo nazvati filozofijom Kare jeste maksima „Više ukusa za manje novca“! Kare pokazuje da luksuz može biti pristupačan a da pritom ne mora da se žrtvuje kvalitet stila življenja.