7 Načina kako zavese pretvoriti u chic i moderan ukras u vašem domu

Iako nam se to ponekad čini kao svojevrstan paradoks, budući da je prirodna svetlost jedna od važnijih karakteristika toplog i estetski lepo uređenog doma, istu ponekad moramo na neko vreme, posebno u toplim mesecima, sprečiti da

Iako nam se to ponekad čini kao svojevrstan paradoks, budući da je prirodna svetlost jedna od važnijih karakteristika toplog i estetski lepo uređenog doma, istu ponekad moramo na neko vreme, posebno u toplim mesecima, sprečiti da ulazi u naš dom.

 

Zavese su najbolji pomoćnik u tome, a u zavisnosti od materijala koji izaberete birate mogu postati i odlična baza za uređenje doma ili mu dati toplinu, naglasiti boje nameštaja ili imati “statement” prizvuk, ukoliko se odlučite za uzorke na njima. Posebno je potrebno voditi ra;una pri izboru zavesa na drapiranje, propusnost svetla i boju, kao i njihovu dužinu.

Kako bi i vaši prozori dobili zasluženi tretman, a i vaše zavese bile odlika vašeg ličnog stila i draga tačka stilskog identiteta vašeg dnevnog boravka, izdvojili smo fotografije par zanimljivo uređenih prostorija u kojima zavese postaju moderan i fantastičan dodatak.