Lider na tržištu luksuznih nekretnina Sotheby’s otvara predstavništvo u Porto Montenegru

Globalni lider na tržištu luksuznih nekretnina Sotheby’s International Realty u martu mesecu otvara svoje predstavništvo i kancelariju u nautičkom naselju Porto Montenegro. Ova internacionalna zajednica sa marinom za superjahte, hotelom Regent i luksuznim rezidencijama, savršeno se uklapa u koncept Sotheby's-a koji želi da tržištu Mediterana i Evrope ponudi svoje usluge, ali isto tako, da prestižnim klijentima predstavi sve benefite života na crnogorskoj obali.

Za Crnu Goru je ovo velika vest, jer je ona druga u regionu, pored Hrvatske, koju brend Sotheby's želi da predstavi svetskoj javnosti kao dragulj Mediterana i jednu od najbrže rastućih svetskih turističkih destinacija. Sotheby's, sinonim za najviše međunarodne standarde izvrsnosti u poslu s nekretninama, svoju atraktivnu kancelariju otvara u nedavno završenom BAIA rezidencijalnom krilu hotela Regent. Sotheby’s će ponude luksuznih nekretnina predstaviti klijentima, kupcima i investitorima, na svim svojim poslovnim platformama. Između ostalog, promovisaće i trenutne atraktivne ponude nekretnina u Porto Montenegru.

„Crna Gora doživljava ozbiljan razvoj, delom zbog fokusa na direktne strane investicije i turizam“, rekao je Philip White, predsednik i izvršni direktor Sotheby’s International Realty. „Raznolikost ponude luksuznih nekretnina i visoko kvalitetnih sadržaja za bogatu klijentelu, na crnogorskoj obali nastavlja trend snažnog razvoja.“

„Predivna crnogorska obala u potpunosti se uklapa u našu viziju brenda, i zadovoljstvo je promovisati ovu destinaciju, razvijati i valorizovati njene potencijale, ali i otvoriti kancelariju u srcu najcenjenije internacionalne zajednice na Jadranu. Sotheby's International Realty je sinonim za globalno i prvoklasno predstavljanje nekretnina svetskom tržištu i partnerstvo sa njima nam omogućava da prikažemo naše ponude međunarodnom auditorijumu“, ističu Hunter Milborne i Niko Laković, partneri i predstavnici Sotheby’s Montenenegro, koji donose veliko iskustvo na tržištu luksuznih nekretnina.

Globalna mreža Sotheby’s posluje u 72 zemlje širom sveta, sa gotovo 1.000 kancelarija i 22.700 agenata u prodaji, koji opslužuju tržište luksuznih nekretnina, nudeći snažne marketinške programe i pomažući klijentima da pronađu svoje domove, nekretnine u koje bi investirali, ali i rezidencije za odmor.