REAL ESTATE magazin proširio se na region jugoistočne Evrope

Veliko nam je zadovoljstvo da vam najavimo da je magazin REAL ESTATE, dobro poznat svima iz sektora nekretnina i gradnje u Srbiji, postao regionalni časopis. Tržište jugoistočne Evrope, pre svega zemlje bivše Jugoslavije, se i u segmentu gradnje, investicija i nekretnina sve više povezuje i dele slične interese.

 

Promet nekretnina i investicije u ovaj segment beleže veliki rast u poslednjih nekoliko godina u regionu jugoistočne Evrope i sve projekcije idu u smeru da će se i ubuduće razvijati. Pokazalo se da ovako značajan segment privrede za ceo region ima potrebu za postojanjem kanala komunikacije kroz koji se dele sve relevantne informacije.

REAL ESTATE kao štampano i digitalno izdanje do sada se pozicionirao kao centar za razmenu svih informacija u sektoru gradnje, investicija i prometa nekretnina u Srbiji. Cilj nam je da tu poziciju prenesemo i na region. Magazin se već dokazao kao relevantno i pouzdano, pa time i cenjeno izdanje na tržištu Srbije. Već tri godine pratimo tržište nekretnina i razgovaramo sa ključnim ljudima iz ove oblasti i prenosimo čitaocima sve aktuelnosti i dešavanja iz sektora. Uloga REAL ESTATE magazina je da, pre svega, informiše tržište o svim dešavanjima iz sektora, a potom i da savetuje investitore o isplativosti investicija, novim trendovima u gradnji, a sve aktere u prometu nekretnina o tendencijama u ovom segmentu poslovanja.

REAL ESTATE organizuje Okrugle stolove, na aktuelne teme i omogućava direktno povezivanje i razmenu mišljenja među poslovnim ljudima.

Magazin se besplatno distribuira ključnim ljudima u sektoru gradnje, proizvođačima i uvoznicima građevinskih materijala i opremanja enterijera, investitorima, predstavnicima državnih ustanova i organizacija iz ove oblasti, agencijama za nekretnine... Dakle, svima koji su na bilo koji način uključeni u izgradnju, investiranje, procenu i promet nepokretnosti, bez obzira da li se radi o komercijalnim ili stambenim nekretninama.

Pozivamo vas da se aktivno uključite u REAL ESTATE magazin i portal i da nam šaljete  informacije o novostima i aktuelnostima u vašoj firmi i poslovanju, a vrlo rado ćemo saslušati i svaki vaš predlog šta biste voleli da istražimo i o kojim temama da pišemo.

Prijavite se BESPLATNO na distributivnu listu REAL ESTATE magazina – pišite nam na redakcija@realestate-magazin.rs