Počinje 45. Međunarodni sajam građevine

Od 17. do 20. aprila 2019. godine održava se vodeća smotra profesionalnih dostignuća svih učesnika građevinske industrije. Na 45. Međunarodnom sajmu građevine predstaviće se preko 600 izlagača iz 27 zemalja, odnosno svi eminentni domaći i strani građevinski proizvođači, distributeri i trgovci opremom i materijalima, akteri građevinske industrije koji će predstaviti svoju produkciju kroz segmente građevinske delatnosti: istraživanje i projektovanje, izgradnju i održavanje objekata, visokogradnju, niskogradnju, građevinske mašine, uređaje, materijale i alate, informacione tehnologije, najsavremenije sisteme gradnje, opremanje objekata i enterijera.

Kao i svake godine, Sajam građevinarstva ponudiće čitavu paletu tehnoloških novosti, koje su uvek podjednako interesantne i stručnoj i široj javnosti.

Posebnu pažnju sajam će, tradicionalno, usmeriti na promociju potencijala i perspektive srpskog građevinarstva. U svetlu velikih građevinskih projekta, ovogodišnji Sajam građevinarstva biće mesto poslovnih susreta, razmene ideja i dogovora različitih oblika poslovne saradnje među učesnicima.

Na sajmu će biti predstavljeni investicioni projekti koji su šansa za domaće građevinske kompanije.

Na ovogodišnjem Sajmu građevinarstva Beogradski sajam nastavlja da podiže kvalitet komunikacije u poslovnom ambijentu i uz unapređenu primenu B2B programa pruža podršku biznisu i ugovaranju novih poslova i saradnji.

Proizvođači materijala i proizvoda za gradnju, renoviranje, rekonstrukciju i opremanje stanova i kuća u toku trajanja sajma obezbediće ekskluzivne popuste od 5 do 30 posto, kao i specijalne ponude i mogućnosti plaćanja usluga i proizvoda.