Ognjen Kisin proglašen za EY Brzorastućeg Preduzetnika godine

U okviru prestižnog izbora EY Preduzetnik godine 2018, priznanje u potkategoriji EY Brzorastući Preduzetnik godine pripala je Ognjenu Kisinu, vlasniku kompanije Konstruktor grupa.

„Konstruktor“ građevinska kompanija otpočela je sa radom 2004. godine osnivanjem prve kompanije u Grupi - Konstruktor Konsalting, čija je osnovna delatnost projektovanje i izvođenje objekata visokogradnje. Realizuje projekte različitih vrsta, obima, složenosti i rokova za ugledne domaće i strane investitore. Sastoji se od četiri kompanije: Konsalting, Metal, Distribucija i Oprema, a na ovaj način pokriveni su svi segmenti izgradnje, pa tako pored sistema „ključ u ruke“ i „design and build“ izgradnje za investitora, kompanija uspeva da odgovori na sve vrste zahteva koji se tiču konstrukcija od aluminijuma i čelika, mehanizacije na gradilištima, a poseduje i sopstveno skladište i proizvodnju za konstrukcione materijale.

Inovativnost kompanije Konstruktor obeležio je i patent profesora Srđana Kisina - prostorni rešetkasti sistem konstrukcije za proizvodne i skladišne objekte, kao i koncept projektovanja „STRESSED SKIN DESIGN“, koji je ovakompanija prva primenila na našem tržištu. Dobitnik je brojnih priznanja, licenci i međunarodnih standarda.Vizija Ognjena Kisina, izvršnog direktora grupacije, jeste da učvrste poziciju lidera u oblasti građevinskog inžinjeringa sa reputacijom pouzdanog partnera posvećenog ciljevima klijenata.

Kompanija EY dodelila je u Srbiji sedmi put nagradu "Preduzetnik godine", koja je ustanovljena pre više od 30 godina, a dodeljuje se u skoro 60 zemalja. 

Za nagradu Preduzetnik godine bila su prijavljena 33 kandidata iz 27 kompanija u Srbiji. Žiri je ocenjivao preduzetnički duh, finansijske pokazatelje, strategijsko usmerenje, prisustvo na međunarodnom ili regionalnom tržištu, inovativnost i lični integritet.

“EY Preduzetnik godine” jesu nagrade upravo za preduzetnike i njihova preduzeća koja predstavljaju najsvetliji primer domaće privrede.

Pročitajte i intervju sa Ognjenom Kisinom: Konstruktor Grupa - Pouzdan saradnik investitora