Znate li s kim poslujete?

Da li znate sa kime radite? Kako posluje vaša konkurencija? Sa kojim domaćim ili stranim firmama možete ostvariti saradnju?

Sa ovim pitanjima srpski privredni subjekti se susreću na svakodnevnom nivou. Najuspešnije svetske kompanije redovno prate ažurirane finansijske podatke kako za svoje poslovanje, tako i za poslovanje konkurenata, saradnika i klijenata. Pravilno i stručno “čitanje između redova” finansijskih podataka je ključno za esencijalni rast poslovanja svakog preduzeća.

Finansijski asistent CompanyWall business za više desetina hiljada korisnika vrši važne funkcije poslovnog savetnika i na jednom mestu razvrstava i organizuje najznačajnije poslovne informacije o preduzećima. Živimo i radimo u dobu digitalnih komunikacija, gde veliki tehnološki izumi menjaju našu svakodnevnicu, kako u poslovnim tako i u privatnim sverama života.

Danas je ceo svet dostupno tržište što je iznedrilo veliki broj kompanija u svim oblastima poslovanja. Ovaj fenomen doveo je do jake konkurencije kako za najmanje kompanije, tako i za najveće korporacije.  Novo doba zahteva brzinu u donošenju odluka, a aktuelnost zavisi od informisanosti i redovnog praćenja promenljive dinamike tržišta.

Usluge koje klijentima pruža CompanyWall business ispunjavaju stroge kriterijume savremenog tržišta i omogućavaju vam da nesmetano poslujete uz smanjene rizike i veću transparentnost. 

Saznajte s kojom bonitetnom ocenom poslujte, registrujte se već danas uz kod za besplatan demo pristup.

Iskoristite PROMO KOD: CWSRBBIZZ018

Kako možete proširiti poslovanje uz CompanyWall business?

Kompanije često nemaju dovoljno vremena i znanja da bi analizirali zvanične i javno dostupne podatke o drugim preduzetnicima. Zbog toga je i uveden trend u svetu da bonitetne kuće vrše te analize za klijente. Finansijski analitičari uz strog nadzor iskusnih supervizora vrše detaljne i pouzdane analize kompanija, odnosno “čitaju između redova” za vas. Klijenti dobijaju “gotov produkt”, informacije koje mogu da koriste odmah.

Živimo i radimo u vremenu digitalnih komunikacija i velikih tehnoloških izuma koji menjaju našu svakodnevnicu. Danas je ceo svet dostupno tržište što je iznedrilo veliki broj kompanija u svim oblastima poslovanja. To je dovelo i do jake konkurencije, bilo da ste malo preduzeće ili svetski poznata kompanija. Novo vreme zahteva brzinu u donošenju odluka, a aktuelnost zavisi od informisanosti i stalnog praćenja promenljive dinamike tržišta. Usluge koje klijentima pruža CompanyWall business ispunjavaju stroge kriterijume savremenog tržišta i omogućavaju vam najneophodnijepouzdanu i aktuelnu informaciju, brzinu u donošenju odluka, transparentno i sigurno poslovanje – rekla je Maja Kljun iz bonitetne kuće CompanyWall business.

Da li su bonitetni izveštaji budućnost poslovanja?

Finansijska analiza poslovnih podataka ranije je bila namenjena praćenu rezultata radi postavljanja ciljeva. Danas se taj fokus bitno menja, klijenti uz finansijske analize bonitetnih kuća prognoziraju budućnost!

Internet nam je omogućio veliki broj načina na koji možemo da upoznamo klijenta i razumemo njihovo ponašanje. Ako je naš jučerašnji zadatak bio da pronađemo aktuelne informacije, današnji je da se ne izgubimo u njima.

Potrebno je da prvo preuzmete kontrolu nad podacima koji su vam na raspolaganju, zatim da prepoznate nedostatak relevantnih informacija za oblast koju istražujete. Drugo, unaprediti korišćenje podataka u cilju proširenja poslovanja, sigurnije poslovne saradnje i produktivnijeg praćenja konkurencije, savetuju stručnjaci iz bonitetne kuće CompanyWall business.

Podaci koje vam nudimo mogu se primeniti ne samo na donošenje sigurnijih odluka i analizu poslovanja konkurencije i saradnika u prošlosti. Ove podatke koristite u sadašnjosti i za procenu budućeg poslovanja. Smisao svega je brže proširenje poslovanja, kao i maksimalna optimizacija korišćenja izvora – rekla je Maja Kljun.

KONTAKT

CompanyWall d.o.o.
Makenzijeva 53, 11000 Beograd
Telefon: 064 6426 484, 011 404 92 12
E-mail: info@companywall.rs

Izvor i foto: Promo