Delta u martu otvara tržni centar u Varni

Delta Planet šoping mol u Varni, investicija kompanije Delta Real Estate u partnerstvu sa bugarskom kompanijom AP Invest, svečano će biti otvoren 28. marta 2019.

Šoping mol Delta Planet bazira se na novom konceptu “retailtainment” (retail + entertainment) koji kombinuje šoping iskustvo, interaktivni enterijer i velike zone za zabavu (na površini od 4000m2) koje će omogućiti da posetioci uživaju u poseti, odlično se zabave i duže zadrže u molu.

Zahvaljujući novom konceptu i atraktivnoj ponudi popunjeno je 88,3% ovog šoping mola. Po prvi put brendovi Pinko, Desigual, Ralph Lauren, Marco Polo, Cropp, Sinsay, Mango, Sport Depot, Billa, Cinema City, Domino’s i mnogi drugi dolaze u Varnu. Takođe, internacionalni brendovi Reserved i Mohito će otvoriti svoj najnoviji koncept većih radnji upravo u ovom šoping molu. Delta Planet u Varni imaće najveći bioskop izvan Sofije sa 12 sala i jedinu 4DX bioskopsku salu u ovom bugarskom gradu. Imaće posebno napravljen Galaxy centar za decu i najveću prodavnicu igračaka i central trampoline u Varni. Po prvi put, Starbucks i Costa će imati svoje radnje u šoping centru.

Delta Planet šoping mol imaće četiri nivoa, od kojih su dva sprata na nivou zemlje zbog prirodnog nagiba terena. Ukupna površina za izdavanje je 40.000m2, što čini ovaj mol drugim najvećim centrom izvan Sofije, a najveći novosagrađeni. Imaće dodatna tri podzemna sprata za parking sa 1300 parking mesta.

Investitor ovog šoping mola su srpska kompanija Delta Real Estate i bugarski AP Invest. Delta Real Estate trenutno ima tri aktivna projekta od kojih su dva u regionu: Delta Planet u Varni i Banjaluci i hotel Indigo u Beogradu. U planu je početak izgradnje tri nova objekta: Delta Centar, Delta Planet Autokomanda i nova poslovna zgrada Delta Holdinga. Ovih šest objekata predstavljaju investiciju od 600 miliona evra. AP Invest je kompanija u vlasništvu dva poznata bugarska preduzetnika Angela Angelova i Petra Dudolenskog.