Otvoren najveći šoping centar u Srbiji

Najveći tržni centar u Srbiji, ukupne izgrađne površine 150.000 kvadratnih metara, otvoren je u Novom Sadu, na uglu ulica Bulevar oslobođenja i Bulevar cara Lazara. 

Šoping centar Promenada investicija je kompanije NEPI Rockcastle, kompanije koja se bavi komercijalnim nekretninama u Centralnoj i Istočnoj Evropi, vredna više od 128 miliona evra.

Jedinstveni dizajn ovog šoping centra izdvaja ga po mnogo čemu u odnosu na ostale objekte ovog tipa. Projektovan je tako da dopušta ulazak velike količine prirodnog svetla što posetiocima pruža poseban užitak. Takođe, u okviru dvorišnog prostora Promenade izbetonirana su i tri košarkaška terena. Ono što će Promenadu učiniti još privlačnijom i interesantnijom posetiocima jesu i dve prostrane terase, od kojih jedna od njih ima pogled ka prepoznatljivoj znamenitosti srpske Atine – Petrovaradinskoj tvrđavi.

Novih 48.000 kvadratnih metara prostora dizajniranih za uživanje i kupovinu, sadrži više od 160 brendova i 1.500 parking mesta, uključujući i specijalna parking mesta za porodice sa malom decom, kao i baby room koji je specijalno opremljen za presvlačenje i dojenje. Pored svega toga posetiocima Promenade će od 15. do 18.11. biti na raspolaganju i besplatan parking kako bi bez žurbe mogli da obiđu najveći šoping centar u Srbiji i uživaju u svim sadržajima koje Promenada nudi.

Pored već poznatih brendova na našem tržištu, u Promenadi će se po prvi put naći i brendovi kao što su: Mohito, Maison Marasil, Kigili, House i Cropp.

Bogatu ponudu Promenade upotpunjuje supermarket Univerexport i najmoderniji Cineplexx bioskop koji će imati osam sala kapaciteta od 1.246 sedišta. Jedna od sala biće opremljena superiornom MX4D tehnologijom, odobrenom od strane holivudskih studija koji prikazuju blokbastere u 4D tehnologiji sa čak 14 različitih specijalnih efekata.

„Promenada predstavlja jedan od najznačajnijih dodataka bogatom portfoliju kompanije NEPI Rockcastle, koji uključuje ne samo šoping centar Kragujevac Plaza, naš prvi šoping centar u Srbiji, već i vodeće centre u Rumuniji, Poljskoj, Slovačkoj, Hrvatskoj, Bugarskoj, Mađarskoj, Češkoj i Litvaniji," istakao je na svečanom otvaranju Boris Stevović, menadžer šoping centra Promenada.

„Uvereni smo da će Promenada Novi Sad jako brzo postati centralno mesto, ne samo za šoping i druženje uz celu porodicu, već i jedan od simbola grada“, istakla je obom prilikom Aleksandra Zdravković, Leasing Manager u kompaniji NEPI Rockcastle.