Belgrade Waterfront dobitnik Evropske nagrade za nekretnine

Belgrade Waterfront dobitnik je Evropske nagrade za nekretnine (European Property Award) u kategoriji "Najbolji projekat mešovite namene". Projekat "Belgrade Waterfront" takmičio se sa najboljim evropskim projektima u oblasti nekretnina, a nagrada je dodeljena na ceremoniji održanoj u Londonu 25. oktobra.

Izuzetno smo ponosni na ovo priznanje i na činjenicu da je naša vizija prepoznata i van jugoistočne Evrope", rekao je Nikola Nedeljković, generalni direktor kompanije "Belgrade Waterfront".

Kao jedan od projekata ocenjenih sa pet zvezdica na regionalnoj dodeli European Property Awards, "Belgrade Waterfront" je direktno nominovan za dalje takmičenje za nagradu International Property Awards sa isto ocenjenim dobitnicima iz drugih regiona. Međunarodni dobitnici nagrade za 2018. godinu biće proglašeni na zvaničnoj ceremoniji 3. decembra u Londonu, kada će im biti dodeljena i oznaka "World''s Best".

Evropske nagrade za nekretnine su deo takmičenja u okviru konkursa za Međunarodne nagrade za nekretnine (International Property Awards ), koje se dodeljuju za vrhunska dostignuća kompanija u industriji nekretnina. Nagrade su podeljene na regione koji pokrivaju – Afriku, Aziju, Pacifik, Arapsko poluostrvo, Kanadu, Karibe, Centralnu i Južnu Ameriku, Evropu, Veliku Britaniju i Sjedinjene Američke Države.

Kompanije učesnice se prijavljuju na regionalnom nivou i ocenjuje ih nezavisni žiri od 80 stručnjaka iz oblasti nekretnina, koji prijavljene projekte procenjuju na osnovu – dizajna, kvaliteta, usluga, inovacija, originalnosti i održivosti.