U Beogradu niče novi tržni centar

Na Zvezdari u Beogradu, na raskrsnici ulica Vojislava Ilića i Mis irbijeve, započeta je izgradnja novog tržnog centra koji će imati više od 43.000 kvadratnih metara prodajnog prostora i ukupnu površinu od 130.000 kvadrata.

U ovaj projekat kompanija MPC Properties, inače najveći investitor u region Jugoistočne Evrope uložiće više od 100 miliona evra.

Otvaranje novog šoping centra planirano je početkom 2020. godine, a svojom izgradnjom obogatiće sadržaj na lokaciji gde postoji izuzetna potreba za modernom šoping destinacijom, ističu iz kompanije MPC Properties.

Šoping centar biće prepoznatljiv po inovativnom konceptu koji prati poslednje svetske trendove u retailu, pa će tako imati više otvorenih površina i mnogo prirodnog svetla i zelenila. Moderan i urbani dizajn novog objekta idejno je rešenje poznatog internacionalnog arhitektonskog biroa Chapman Taylor iz Dizeldorfa. Objekat je planiran na tri sprata, sa prostranom podzemnom garažom kapaciteta preko 1.200 parkin mesta. Glavni pešački ulaz arhitektonski je akcentovan ka raskrsnici ulica Vojislava Ilića i Mis Irbijeve, čime objektu daje jasnu ugaonu orijentaciju.

“Visokokvalitetan koncept šoping centra karakterisaće i posebno kreiran zakupački mix, sa zvučnim internacionalnim i regionalnim imenima, koji će ovoj lokaciji obezbediti sadržajnu ponudu, od modnih i sportskih brendova, preko bioskopa do supermarketa i bogatog gastronomskog izbora sa kafićima i restoranima”, navodi se u saopštenju kompanije.

Novi šoping centar još jedna je u nizu investicija kompanije MPC Properties, koja je na tržištu poznata i po tome što u svom vlasništvu ima najveći šoping centar u regionu, UŠĆE Shopping Center.

FOTO: Promo

Pročitajte i: Dubai gradi novi najveći tržni centar sveta