Otkrijte Maiden’s Residences

Naselje „Maiden’s Residences“ postavlja nove standarde izvanrednog, luksuzom inspirisanog življenja. Osam vila sa bazenom, modernog dizajna, na prestižnoj lokaciji sa panoramskim pogledom na Jadransko more. Osetite autentični luksuz u modernoj interpretaciji klasičnog mediteranskog dizajna, sa izuzetnim boravišnim prostorom i neverovatnim panoramskim pogledom ka

Naselje „Maiden’s Residences“ postavlja nove standarde izvanrednog, luksuzom inspirisanog življenja. Osam vila sa bazenom, modernog dizajna, na prestižnoj lokaciji sa panoramskim pogledom na Jadransko more. Osetite autentični luksuz u modernoj interpretaciji klasičnog mediteranskog dizajna, sa izuzetnim boravišnim prostorom i neverovatnim panoramskim pogledom ka pučini. Vile poseduju različite veličine apartmana: 55, 80, 90, 120 i 270 m2. Svaki ekskluzivni apartman nudi prostor, slobodu i privatnost za vrhunsko uživanje.

Slide1a

 

Kupovinom vile ili apartmana u naselju ˝Maiden’s Residences“, vlasnik i njegovi gosti će ne samo uživati u komforu i luksuzu apartmana, već i u brojnim sadržajima u okolini. Na 10 minuta hoda od naselja nalazi se intimna plaža Prisjeka, sa poznatim ribljim restoranom “Giardino”. Na samo pet minuta vožnje nalazi se jedinstveno ostrvo Sveti Stefan sa restoranom “Nobu”, gde uz dobro vino i japansku kuhinju možete da uživate u zadivljujućem zalasku sunca.

 

Drugačiji način za uživanje u lepotama Jadrana Živopisna istorija, prirodne lepote i tradicija Crne Gore inspirišu stvaranje različitih arhitektonskih i umetničkih okvira duž obale. U Reževićima, na pola puta od Petrovca do Svetog Stefana, nalazi se naselje „Maiden’s Residences“, mesto koje nudi fantastičan pogled na Jadransko more i prirodni sjaj budvanske rivijere. Inspirisani pogledom i magičnom prirodom, projektanti su iskoristili mogućnost da kreiraju luksuzno odmaralište koje se sastoji od osam vila različite strukture, koje su namenjene za odmor i relaksaciju tokom cele godine.

 

Naselje „Maiden’s Residences“ je mnogo više od nekretnina. Ono je mala oaza mira, puno pozitivne energije i zapanjujuće prirode kojom je okruženo. Mesto za relaksaciju,
obnavljanje energije, uživanje u pogledu i suncu.

 

Jednostavna elegancija

Sve vile odlikuju prostrana unutrašnjost i spoljašnjost, kao i besprekoran dizajn koji se uklapa u mediteransku lepotu ambijenta, u kom vlasnici i gosti mogu da uživaju bez narušavanja privatnosti. Bazeni pružaju poseban ugođaj, kao i natkriveni tremovi i terase sa pogledom na more. Uživanje na morskoj obali – na savršenom mestu Najbolja lokacija koja vas inspiriše da se zaljubite u Jadransko more. Jednostavno, ujutru otvorite prozore i udahnite nezaboravnu svežinu ili gledajte jedan od bezbroj neopisivih zalazaka sunca. Zaista magično mesto.

 

Slide2

 

O investitoru 

„Sanidei Ltd” je kompanija za nekretnine koja je osnovana 1994. godine u Beogradu. Angažovana je u oblasti konstrukcije stambenih i komercijalnih zgrada i pruža usluge koje uključuju dizajn enterijera, uz administrativne i imovinsko-pravne procedure koje prate kupovinu i prodaju nekretnina.

 

 

kolarovAleksandar Kolarov: Nakon dugogodišnjeg poznanstva i saradnje sa partnerima iz firme „Sanidei“, kada se ukazala prilika za ostvarenje projekta Maiden’s Residence, shvatio sam da možemo postići nešto posebno i neponovljivo. Imajući u vidu radnu etiku, vrednosti firme i poverenje koje sam stekao kroz saradnju sa tim ljudima, znao sam da ovaj projekat ima veliki potencijal. Pored sportske karijere i svih sporednih obaveza, verujem da će mi ovakav projekat i njegova lokacija pružiti neophodan odmor i lični mir, a ujedno postati mesto na kom ću biti okružen prijateljima u zatvorenoj i intimnoj atmosferi.

 

 

 

 

tubicNemanja Tubić: Uvek sam želeo apartman na moru. Čim mi se pružila prilika da dobijem vrhunski kvalitet na jednoj od najboljih lokacija u Crnoj Gori, ni porodica ni ja nismo se dvoumili. Verujem da smo imali puno sreće što smo odabrali da sa najbližim saradnicima i prijateljima iz sportskog sveta uđemo u ovakav projekat. Sa kompanijom “Sanidei” realizovali smo prelepe projekte i verujem da ni ovaj put neće biti drugačije.

 

 

 

 

 

 

bogdanovicLuka Bogdanović: Ceo život sam u sportu i svaki svoj korak planiram taktički, precizno i sa jasnom vizijom. To mi je pomoglo da i u privatnom životu pravim pametne poteze kako na porodičnom, tako i na poslovnom planu. Drago mi je da sam pronašao kompaniju sa kojom delim istu viziju, kao i partnere koji tačno razumeju mentalitet sportskog duha i timskog rada. Vođeni sportskim vrednostima i poslovnom etikom i ekspertizom, uspeli smo da stvorimo formulu za uspeh koju ćemo, bez sumnje, preneti u projekat „Maiden’s Residences“.